fredag den 20. november 2009


Linnea


Så blev Linnea færdig, strikket i farve Thisle, så vidt jeg husker. Supersoft fra Marianne Svit. Jeg tror, at farven er mest korrekt på garagen, men måske er det lettere at se de
forskellige knapper på æbletræet.

Egentlig synes jeg det er lidt ærgeligt, at så mange opskrifter bliver lavet til to tråde. Det er i hvert fald ikke nødvendigt af hensyn til varmeegenskaberne.

Opdatering omkring Mermaid
Mermaid bor nu hos min søster, der er meget glad for den. Desværre har hun ikke mulighed for at lægge en kommentar på bloggen.

Dagen i dag har stået i forberedelsernes tegn. Det er nemlig i morgen, jeg skal holde mit første strik-in og det glæder jeg mig meget til. Tolv strikkeglade og en enkelt dreng har meldt sin ankomst, så min stue bliver proppet til bristepunktet. I morgen formiddag står i bagningens tegn. Der skal bages både madboller og muffins. Heldigvis er der en af deltagerne, der har lovet at bage en kage, så alle skal nok blive mætte. Og så kommer der også lige en mindre garnbutik forbi. Mon ikke man skulle smutte forbi en Dankortautomat???

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Kan I have en rigtig god dag Lene...Det lyder så hyggeligt :-)

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Lona sagde ...

Hej Lene,
Den er bare så sød din Linnea, glæder mig til at se den "live" imorgen. Glæder mig!!
Ses,
Lona

Dorte Byskov sagde ...

Hej Lene.
Glæder mig til vi ses i morgen. Overvejer stadig, hvad garn jeg skal tage med til salg. Men mon ikke i hvert fald Kaunien kommer med.
KH Dorte