lørdag den 19. september 2009


Lidt blødt til Sofus


Først vil jeg gerne sige tusind tak for alle de hilsener, jeg har fået efter mit sidste indlæg. Man mærker virkerlig, at Oscar var med til mange strik-in's og festivaller. Selv om huset virker tomt og jeg jævnligt "lige skal til", så tror jeg, det bliver ok at være hundeløs for det skal ikke være nogen hemmelighed, at en del ting er blevet valgt fra i tidens løb. Men måske ændrer jeg mening - det er jo sket før.


I sidste måned blev Sofus 1 år og i den anledning havde jeg strikket en lille ting, der heldigvis faldt i god jord hos moderen. Sofus er jo ligeglad, bare man måtte daske lidt til mit fjernsyn og nusse med Oscar.

Han får løbende strømper strikket som ragsokker, så han ikke taber dem. Også her er det moderen, der er mest begejstret. Det par, der nu er på pindene, bliver strikket samtidig på en stor rundpind, så det er jeg lidt spændt på. Lige nu er jeg ved hælkappen og foreløbig går det godt. Så slipper jeg for at tælle omgange på både skaft og fod, for jeg er jo en lille smule hysterisk med, at begge strømper skal være nøjagtig lige lange.

Nu ikke mere sludder for denne gang. Jeg har brugt et par timer på markedet på Kongskilde ved Sorø og nu kan jeg høre plæneklipperen kalder. Heldigvis er der flot vejr, så den kan sagtens blive luftet lidt.

Ingen kommentarer: