lørdag den 19. september 2009

Hov, jeg glemte jo....


at vise et billede af mine hundeveninder, der var med mig i Andelslandsbyen Nyvang i sidste weekend, hvor der var høstmarked.
Må jeg præsentere Sandy og Katja, to dejlige Leonbergere i deres bedste alder. De er med til at udfylde hullet i mit hundehjerte.

3 kommentarer:

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Lene.. ja godt nok er det ikke newf'er - men de ser da rigtig søde og bløde og lækre ud dine 2 hundevenner der.. Rigtig go' tur til Fanø.. det skulle være en oplevelse.. knus Vivi.. som lige i dag har fået at vide at et smykkekursus i AOF Ærø bliver til noget.. og det starter såmænd næste weekend.. tiden får hurtigt ben at gå på synes jeg.. mit arvegods kan jeg nok på et andet tidspunkt...

Lona sagde ...

sikke nogle skønne hundebasser ;o)

Rikke sagde ...

Dejlige tøser. Så deres slægtninge i Brøndby i går.

Ja det er besværligt at have hund - helt enig - men... jeg kan slet ikke forestille mig et liv uden. End ikke kl. 6 om morgen når tøsen vækker mig og fortæller at lillebror altså skal tisse. På med joggingtøjet og ud. Ja jeg hader det - men undvære dem? nope - er såmen blot gået hen og blevet helt omvendt til at være A- menneske. Og gruer helt for næste uges aftenvagter.

Mangler du en pels at dufte til, så sig til...