torsdag den 31. december 2009

AFSLØRING

Da min have nu er lige så flot som alle andres, synes jeg lige, jeg vil vise udsigten fra mit soveværelse. Det er nogle dage gammelt og sneen er nu smeltet.

Sofus har lige været her sammen med sin mor, så han kunne få en pakke eller to. I den ene var et par spiralsokker, der ikke blev fotograferet, og i den anden Svinedrengen fra Annette Danielsens bog. Hvis man skulle komme i tvivl, er det ikke trolde, men grise, der er strikket ind. Med både tryner og haler..... Ærmerne har også en række tryner. Trods alle de rosende ord til designeren, så savnede jeg altså bedre fotos eller diagrammer, så man ikke var i tvivl om, hvordan halsen skulle være.
Og så har min søster fået sin julegave, så nu kan I godt få mit geilske halstørklæde at se. Det faldt heldigvis i god jord.

Eftermiddagen i dag skal bruges til at overveje, om jeg skal købe Holst-uld til et Seyfarth-/Ruth-sjal eller jeg bare skal hellige mig brug af lageret. Det er en svær en, da jeg har et gavekort, der giver mig rabat på et eventuelt køb, men bestillingen skal være inde i dag, hvis jeg vil have rabatten. Øv. Store beslutninger på årets sidste dag.


JEG VIL GERNE ØNSKE MINE LÆSERE ET RIGTIG GODT NYTÅR MED HÅBET OM MANGE GODE HÅNDARBEJDSTIMER I DET NYE ÅR.

4 kommentarer:

Garn, hund & kat sagde ...

Hvor bor du dejligt :-)

Og ham dyrlægens søn er altså ret heldig at kende dig.

Mit gavekort havde samme overvejelser som dine - og fik lov ikke at blive brugt. Må købe til fuld pris når det bliver aktuelt.

Lona sagde ...

Også et rigtig godt nytår til dig.
Jeg glæder mig også til rigtig mange hyggelige strikketimer i det nye år. Allerede d. 9 januar, hvis vejret tillader det!
Lona

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Lene...
Flot billede af din have.. den er nu altså osse pæn når det fx er sommer.. fine ting du har strikket.. både grisebluse og det geilske sjal.. det ser svært ud... din søster er heldig... mit holst'ske gavekort blev brugt til garnkøb... og garnet er kommet.. og superlækkert..
Godt nytår til dig herfra et snedækket Ærø... knus Vivi

Merete sagde ...

Nå hvad besluttede du dig til Lene?
Trøjen til Oscar er super flot. Halstørklæde er bare perfekt, super farve.
Godt nytår
Merete