søndag den 9. august 2009

Lidt bliver det alligevel til........

I går var jeg til strik-in i Rødovre, hvor der blev spurgt til min Hjertegarn-bluse. Skønt, når Merete husker, hvad man havde med sidste gang, man var ude at lufte sig. Her er dokumentationen så. Den har ikke helt den tunikafacon, som jeg havde håbet, men den kan sagtens bruges.
.. og Kraka, som jeg nævnte i sidste indlæg. Den er strikket i noget bomuld/acryl uden navn, da det er købt på en cone rent privat. Krakamønsteret gør, at det er en stram model, men mon ikke det går.
Da jeg var i skabet faldt mine øjne på min bomuldsbluse, som jeg strikkede på sidste år, da jeg sammen med Vivi var på Uldfestival. Den er strikket i noget Lang garn, der er superdejligt at have med at gøre.Morgenstunden er brugt med lidt husgerning, så jeg kan med god samvittighed drive den af resten af dagen. Oscar har ligget brak hele dagen, hvilket ikke kan undre, da der var 18 grader allerede kl. 7 i morges og det er ikke blevet mindre i løbet af formiddagen. Faktisk er der over 25 grader her ved frokosttid.

6 kommentarer:

Fríða sagde ...

uuhh, lækre, lækre ting du har haft gang i, jeg er helt vild med den Lavold modell fra sidste indlæg.
kh.fra Island
Frida

Vivi Aggergaard sagde ...

Hej Lene... sikke mange fine ting du sådan får færdige.... alt sammen ser rigtig godt ud.... knus Vivi

Merete sagde ...

Sikke nogen lækre bluse du har strikket. Jeg er vild med din Kraka-bluse den er smuk.
Merete

Lene sagde ...

Tak for jeres positive kommentarer. Bloggen har fået mig til at indse, at jeg faktisk får noget færdigt engang imellem...

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

Sikke en masse, du flasher på én og samme gang og den ene sødere end den anden.

Jeg har i øvrigt ikke smuglæst mit barns dagbog :o) Den unge dame har massive faglige problemer i skolen, så hendes mor har pålagt hende at skrive en lille smule dagbog hver dag i sommerferien (og er du gal, hvor blev jeg upopulær ;o) ).

Håber vi snart ses - kommer du til Svendborg?

KH Tina

marianne lundholm sagde ...

hej, jättefina bluser du stickat, jag undrar om man kan köpa hjertegarn bluse oppskrift??